IGM TRADE

На 27.02.2021 година Советот на општина Демир Капија ја одржа 40 седница на која беа разгледани и усвоени 13 точки од дневниот ред.Седницата с...

Денесka според програмата посветена на Неделата на традицијата Свети Трифун 2021 во просториите на Општина Демир Капија со придржување н...

Вчера -10.02.2021 година Советот на општина Демир Капија ја одржа 39 седница на која беа разгледани и усвоени 15 точки од дневниот ред.Седница...

Во просториите на Општина Демир Капија со придржување на мерките за заштита и спречување на ширењето на вирусот KOVID 19 во тек е прибирањ...

Вчера 30.12.2020 година Советот на општина Демир Капија ја одржа 38 седница на која беа разгледани и усвоени 18 точки од дневниот ред.Седница...

На ден 16.12.2020 година Советот на општина Демир Капија ја одржа 37 седница на која беа разгледани и усвоени 9 точки од дневниот ред. Заради б...

До крајот на 2021 година треба да заврши изградбата на социјална зграда во Демир Капија за згрижување на 16 семејства. Деновиве министерот ...

На 02.11.2020 година Советот на Општина Демир Капија ја одржа 35 седница на која беше донесена одлука за доделување на награда „7-ми ноемвр...

Денесka општина Демир Капија, потпиша договор со Министерството за труд и социјална политика и Здружението Хуманост, давателот на услу...

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)