МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Втора година по ред се организираше и се одржа Бадниковата поворка, во чест на Раѓањето Христово, во која учество земаа децата од нашата општина. Поворката започна од плоштадот и заврши во црквата, каде на децата им беа поделени пригодни подароци. Слава на Бога и благодарност на оние кои придонесоа за реализирање на Бадниковата поворка.Христос се роди!Навистина се роди! За многу години!

49835357_2521716691377934_2984713962450321408_n.jpg49498861_2521716528044617_5159207388464545792_n.jpg49343261_2521716088044661_4819842514666127360_n.jpg49582228_2521717284711208_5446960379001307136_n.jpg49608215_2521715968044673_5866304334194540544_n.jpg49342223_2521716094711327_6937029879971971072_n.jpg49706013_2521716954711241_5964890442276274176_n.jpg