МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

СООПШТЕНИЕ НА ОПШТИНА ДЕМИР КАПИЈА

Општина Демир Капија во рамките на манифестацијата "НЕДЕЛА НА ТРАДИЦИЈАТА Св. ТРИФУН 2019" го организира настанот:

НАТПРЕВАР ВО ЗАКРОЈУВАЊЕ НА ВИНОВА ЛОЗА

Ги известуваме сите заинтересирани кои што сакаат да учествуваат во овој натпревар дека може да го пријават своето учество во натпреварот до 08.02.2019 година . Повеќе информации ќе добиете на телефоните

043 364 100 и 075 647 677

Или во просториите на ОПШТИНА ДЕМИР КАПИЈА секој работен ден од 08 до 16 часот.

ОПШТИНА ДЕМИР КАПИЈА