МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Деновиве нашиот клуб беше организатор на првиот изборен натпревар во кајак на диви води во дисциплината спуст.

Учество зедоа околу 20 натпреварувачи од 5 клуба од нашата држава.

Благодарност и честитки до натпреварувачите и нивните клубови кои не почестија со нивното присуство и допринесоа за развој на кајакот во нашата општина,како и честитки до прво пласираните три натпреварувачи и освојувачи на норми.

53060128_636501906797388_8785241151679496192_n.jpg54255792_636500980130814_9171501179950071808_n.jpg54432263_636501133464132_1498288676805804032_n.jpg53340289_636501480130764_2907584179539542016_n.jpg