МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Одржан натпреварот помеѓу КМФ Лозар КМФ Биџо Куманово.

КМФ ЛОЗАР (1946) одлично ја почна новата сезона со резултат од 5:2 против екипата на КМФ БИЏО КУМАНОВО.

Стрелци за нашата екипа: Цветан Стоевски x2 Иван Рутев x 1 Велков Тоше x 1 Александар Трајков x 1

Честитки до играчите на КМФ ЛОЗАР и благодарност до нашата публика која не подржуваше целиот натпревар