МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Денеска на втората група на 36 договори од програмата ТАВ за подршка на инфраструктурни проекти во 34 општини, Општина Демир Капија доби средства за рекострукција и надградба на дом на културата во Демир Капија. Вредноста на проектот е 7.650000 денари.