МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

IGM TRADE

Синоќа во ресторанот Ловец се одржа Едукативна трибина - Можности за искористување на средства од...

На 12.02.2020 година (среда) во рамките на проектот "Подобрување на можностите за фолклор помеѓу младите преку интеркуларна е...

На 10.02.2020 година Советот на општина Демир Капија ја одржа 29 седница на која беа разгледани и усвоени десет точки од днев...

На ден 27.01.2020 година Советот на Општина Демир Капија ја одржа дваесет и осмата седница на која беа р...

Вчера граѓаните од Демир Капија и од околните населби од Демиркаписка општина, го прославија големиот христијански празник Богојавле...

Во среда на 25.12.2019 на подрачјето на Општина Демир Капија ќе има прекин на електричната енергија од 11.00 - 15.00 часот.Причината е поради од н...

На ден 14.12.2019 година Советот на Општина Демир Капија ја одржа деветата вонредна седница на која на дневен ред беа разгледани и усвоени д...

Одбележувањето на Денот на ослобудувањето на Демир Капија, 7ми Ноември започна со полагање на свежо цвеќе и оддавање почит пред спомен...

На ден 01.ноември годинава Советот на општина Демир Капија ја одржа дваесет и петата седница на која беа разгледани и усвоени дванаесет ...

Одржан натпреварот помеѓу КМФ Лозар КМФ Биџо Куманово.

КМФ ЛОЗАР (1946) одлично ја почна новата сезона со резултат од 5:2 против екипат...

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)