МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

IGM TRADE

Вчера на споменикот кај село Прждево беше положено свежо цвеќе по повод одбележувањето на 75 годишнината од значајните настани од НОВ в...

Општина Демир Капија во соработка со Јавното претпријатие за државни патишта, обезбеди финансиски средства за асфалтирање на улица М...

Општина Демир Капија во соработка со Јавното претпријатие за државни патишта, обезбеди финансиски средства за асфалтирање на дел од О...

На 16.08.2019 година Советот на општина Демир Капија ја одржа 23 седница на која беа разгледани и усвоени осум точки од дневниот ред.

По ...

По пауза од 17 години, настанот го организира возобновениот Кајакарски кану клуб „Просек” Демир Капија, во соработка со општината Деми...

На 07.08.2019 година во 19,00 часот во просториите на општина Демир Капија се одржа конститутивна седница на Локалниот Совет за превенција за ...

Отварање на турнир во мал фудбал Света Богородица во Демир Капија e предвидено за 10 август-сабота.

На ден 10.08.2019 година со почеток во...

На 2 Јули 2019 година во Брисел се одржа последната конференција од проектот EUROPEAN COUNTER AND ALTERNATIVES NARRATIVES NETWORK - EU CAN.

Збратимувањето помеѓу...

Во текот на месец мај, во Демир Капија пристигнаа и се уредуваа книги за формирање на библиотека по англиски јазик.

Книгите се дона...

Подобрување на квалитетот на живот во населените места во општина Демир Капија

Општина Демир Капија во соработка со Ј.О.УД.Г. Борис ...

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)