IGM TRADE

„Почитувани граѓани

Почитувани медиуми

Инвестициите во инфраструктурата, во капиталните проекти на централно и локалн...

Партерно уредување во централното гардско подрачје кое ке го опфати и разубавување на околните згради.Проект на локалната смоуоправа...

Во Кавадарци траат големи градежни зафати на реконструкција на важни улици .Општина Кавадарци по анализата која ја направи констатира...

Убаво грозје озреа годинава.Нашите информнации говорат за квалитетни приноси на раните сорти на трпезно грозје .Ние на Градскиот паза...

ДЕНЕСКА СЕ ОДРЖА РАБОТЕН СОСТАНОК ВО КАВАДАРЦИ ,НА СОЈУЗ НА ЗДРУЖЕНИЈА НА ПЕНЗИОНЕРИ НА МАКЕДОНИЈА.ПРЕТСТАВНИЦИ ОД ПОВЕЌЕ ГРАДОВИ ДЕБ...

Градежната механизација работи и на пробивање, тампонирање и асфалтирање на крак од улица „Мишо Шкартов“. Градоначалникот Митко ...

СПОРTСКИОТ КОМПЛЕКС НА ГФК ТИКВЕШ ПОСЛЕДНИВЕ ДВЕ ГОДИНИ КОМПЛЕТНО ГО МЕНУВА ИЗГЛЕДОТ И ФУНКЦИЈАТА.

Да потсетиме дека е извршена те...

ВО САЛАТА ЈАСМИН ДО 8 АВГУСТ КЕ СЕ ВРШИ САМО РЕВАКЦИНАЦИЈА ПО ШТО БИ ИМ СЕ СТАВИЛА НА РАСПОЛАГАЊЕ НА СПОРТИСТИТЕ

Најголем дел од спо...

ГОСТИВАРЧАНЕЦОТ, ЦЕЛ ЖИВОТ ГО МИНА ВО ПРИШТИНА КАКО УМЕТНИК, КОНЗЕРВАТОР И ИСТРАЖУВАЧ НА АРТЕФАКТИ

М.В.

...

Денеска започна расчистувањето и партерното уредување околу згради на ул. ,,8-ми Септември,,. Во следна фаза ќе следува поплочување на пр...

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)