МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Со отварањето на Градежната сезона Општина Кавадарци реализира дел од програмата за комунална изградба.

Фирмата „Изолација“ изврши асфалтирање на три улици во Кавадарци и една во Ваташа.Во село Ваташа се работи за улицата „Васил Хаџи Јорданов„ со површина од 450 м2 и со вредност од 450 илјади денари, потоа улица „16 јуни“ спој со „14 Мај“ околу 800 м2 и инвестирани 780 илјади денари и улица „Кирил и Методиј„во Кавадарци површина од 1220 м2 за што се потрошени 1.200 илјади денари.

(изјава градоначалник А.Панов)