МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Ученици од 4 одделение од ООУ„Страшо Пинџур„ денеска имаа средба со градоначалникот на Кавадарци и претседетелката на Советот на Општина Кавадарци

Најубавите средби се прават со децата.Тие не полнат со позитивма енергија и се чувствуваме среќни. И градоначалнкот Александар Панов и претседателот на Советот Горица Пеливанова–Вихелм не можеа да избегаат од ова пријатно чувство при денешната средба со учениците од 4 одделение од ООУ„Страшо Пинџур„.Тие прашуваа за се што ги интерсира, а Пеливанова –Вихелм и Панов се обидоа со пригодни одговори да ја задоволат детската љубопитност.Ова е петта средба на Панов со ученици од кавадаречките основни училишта во рамките на нивната редовна настава.

Видео-тука .