МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Средствата се наменети за активист вклучен во наставата

Група ученици од основното училиште „Тоде Хаџи Тефов“, преку програмата Црвен Крст во Акција „Промоција на Хуманите Вредности, циклус 2017 година“, синоќа организираа мошне убав концерт од хуманитарен карактер во салата на Домот на културата „Иван Мазов Климе“.Целта е да се помогне на еден ученик вклучен со инклузија во настава и неговото семејство, за подобрување на условите во домот.Во тоа и се успеа а еве што за порталот изјавија организаторите:

(Видео) Анастасија Јовановска- дисеминатор на програмата Црвен Крст во Акција-Промоција на Хумани Вредности, циклус 2017 и Викторија Поцева- ученик, младинњц вклучен во програмата ЦКА-ПХВ која изработува заедно со својата група мал проект)