МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Учениците од ООУ„Т.Х.Тефов„ на настава со градоначалникот Александар Панов

Средбата на четвртооделенците од ова училиште е всушност наставен час посветен на фунционирањето на градоначалникот и Локалната самоуправа.Со ова всушност продолжуваат наставните часови во Собранието на општината во единицата на локална самоуправа Кавадарци за основнците од Кавадарци.На ова средба , градоначалникот на Кавадарци Панов ги запозна со фунционрањето на Советот ,градоначалникот и администацијата во Општина Кавадрци.Децата од своја страна поставуваа прашања што нив ги интересираат.

(видео изјава –Панов)