Oграбената продавница му припаѓа на брендот Афтерлајф

Синоќа околу 3 часот во Кавадарци е ограбена продавницата Афтерлајф во Кавадарци.Според пријавата од сопственикот Слободан Каров, украдени се маици, блузони и патики.Според нефицијални наши случајот е пријавен во МВР.Материјалната штета се проценува на околу 100.000 денари.Инаку се работи за тешка кражба.

Инаку Афтерлајф е нов македонски бренд за урбана облека.

Истрагата е во тек за ова кражба е во тек.

krazba