МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Што му смета кантата на ѓубре...

Вандализмот на урбаната комунлана опрема не е новост за Кавадарци, но особено иритира и боди во очи ако тоа се прави во центарот на градот-на Плоштадот, каде 24 часа има движење на луге у возила.Но тие непишани правила веќе не важат што е доказ искорнатата канта за смет која ја затекнаме околу 9 часот спроти експозитурата на Комерцијална банка.