МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Последиците од невремето ке се санираат и утре

Денеска и утре ОЕ„Хигиена„ и зеленило при ЈП„Комуналец„ ке ја засили динамиката на перење на важните сообраќајници во градот, чии последици од невремето,сеуште се евидентни.

Ѓорѓи Попицов –раководител на единицата, не информира дена денеска вработените и механизацијата се ангажирани на чистење на нанос на дел од „Шишка“, „Никола Минчев“, „Кочо Рацин“, „Моша Пијаде„ и „Страшо Пинџур„.

Утре ке се пристапи кон детално перење и чистење на наносите на „Вишешница“ двата кружни тека во новиот центар на градот,„Димката Габерот„ „Блажо Алексов“ „Никола Минчев„ и дел од улицата „Браќа Џунови“.