МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Полагање на калфински и мајсторски столарски испит

На ова фотографија од 1939 година ги гледаме кандидатите и членовите на Комисијата за полагање на калфински и мајсторски столарски испит во Кавадарци,Комисијата е составена од мајсторите Ристо Сеизов и Јосиф Меркаш 1939 година.

Oд архивата на Музеј Галеријата-фототека