МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Причината за средбата со новинарите е реакција на вчерашниот прес на претсдеателот на ОО на СДСМ Зоран Ѓорѓиев

По прес конференцијата на претсeдетелот на ОО на СДСМ Зоран Ѓорѓиев одржана вчера а во врска со одлуката на Владата на РМ за отстапување државно земјиште на Општината за изградба на затворен пазар во Кавадарци,со реакција се јави и Градоначалникот Александар Панов, кој пред новинарите говореше на локацијата каде треба да биде лоциран малиот покриен пазар во Новиот центар на Градот-зад зградите „Убавици„.(Видео -Прес)