МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Недостигот е поради дефект во линијата

Според информацијата што денеска попладне ја добивме од ЈП „Комуналец„ случен е дефект на водоводната линија кон „Фени Индустри“ односно кракот кој со вода од системот „Лукар„ се снабдуваат жителите на две кавадаречки села:Возарци и Шивец до утре до 14 часот ке останат без вода за пиење. Во ова време екипи на Јавното претпријателие„Комуналец„ ке вршат отрстранување на дефектот.Инаку Комбинатот за производство на феро никел „Фени-Индустри“„ ке има нормално снабдување со вода.