МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Кодексот ,во присуство на претседателот Зоран Костов и членови на ОИК, го потпишаа;Бетиане Китев кандидат за градоначалник на Општина Кавадарци од СДСМ, Митко Јанчев кандидат за градоначалник на Општина Кавадарци од ВМРО-ДПМНЕ, Верица Арсова-кандидат за градоначалник на Општина Кавадарци од ТМРО и Борис Давидов-независен кандидат за градоначалник на Општина Кавадарци