МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

За овој и наредните проекти во Спортскиот објект говорат Александар Панов- Градоначалник на Кавадарци и Сашко Атанасов, директор на СС „Јасмин“

За видеото на следниот линк.