МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

-Кавадарци во изградба 1950 година

На ова фотографија фотографиран е момент од делот на градот кај „Кулата„(Поланата). Панорамата на Кавадарци е кај Куловското маало 1950 година. Се гледа веќе изградба на нови куќи на местото на старите.