МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

На денешната прес конференција кандидатот за градоначалник Бетиане Китев се заложи дека изградба на пумпна станица до Тиквешко езеро за наводнување на ресавските и бегнишките лозови и други земјоделски површини