МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

На денешната прес конференција со кавадаречкитре новинари,кандидатот за градоначалник на Кавадарци на Коалицијата преводена од ВМРО-ДПМНЕ Митко Јанчев ги повика граѓаните да гласат за него и листата на ВМРО-ДПМНЕ преводена од Горица Пеливанова - Вилхелм.На тој начин ке бидат реализирани сите најавени програмски определби.