МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

По подршкаата на Ристо Сакалиев како носител на Советничка листа која добива еден советник во новиот градски Совет на Кавадарци, на новиот советнички состав на СДСМ, напладне со реакција на Прес конференција се јави кандидатот за градоначалник на ВМРО-ДПМНЕ- Митко Јанчев.„Ова одлука Сакалиев ја донесе од лични интереси-но тоа нема да ги спречи граѓаните да гласат за мене како градоначалник, затоа што јас сум на страната на сите граѓани на Општината„.-рече тој.