IGM TRADE

По повод Светскиот ден за борба притив насилство против жената во Општина Кавадарци се одржа панел дискусија во организација на Здруж...

Во Кавадарци во Музеј Галеријатав се одржа 6-та МЕЃУНАРОДНА КОПАНИЧАРСКА ИЗЛОЖБА Копаничарите се чувари на традицијата.

Денеска во Кавадарци се одржа конститутивна седница на Вардарски плански регион. Градоначалникот на општина Велес, Марко Колев е избр...

Промоција на книгата „Тој и јас” од Гордана Винчиќ е закажана на 7 декември во Домот на култура „Кочо Рацин” во Скопје со поч...

Студиото за танц СТАРС на 20 ноември беше дел од Интернационалниот Танцов Натпревар СТЕЈЏ 2021 кој се одржа во Национална Опера и Балет.

Младинскиот центар Кавадарци ги обедини сите НВО од градот кои работат со млади.

Изјава на Ѓорѓи Нанчев- главен координатор на Млад...

Натпреварот од 12-то коло за ГРК ТИКВЕШ 2014 е директен дуел со најголемиот конкурент за пласман во PLAY OFF ФАЗАТА. Во Петок во 19::00 часот во Сп...

Денеска започнаа обемни градежни работи на реконструкција на ул. „Дисанска“, која е во рамките на проектот за поврзување на локал...

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)