МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Во редовна акција на службите во ЈП Комуналец-констатирани запушувања од фрлени предмети во канализацијата.Влажните марамчиња најопасни од сите.Воопшто не се разградуваат

Вака изгледаат влажни марамчиња извадени од запушена канализација. Влажните марамчиња не се разградуваат и прават големи проблеми во канализационата мрежа во градот. ЈП Комуналец апелираат до граѓаните да не ги фрлаат во канализационата мрежа туку истите да ги оставаат во канти за смет, со цел да не настануваат дефекти кои и на граѓаните на Јавното претпријатие прават проблеми.