Во Дневниот центар за деца без родители и на Градскиот плоштад-на деца,кавадречките моторџии доделија новогодишни пакетчиња

Денеска членови на Мото клубот „Riderts“ доделија новогодишни пакетчиња на децата кои за време на акцијата беа присутни на Градскиот плоштад во Кавадарци како и во Дневниот центар-Домот за деца без родители.

Екипата членови на кавадречките моторџии со ова хуманитарна акција на нашите деца и штитениците во Домот, ги изразија своите најдлабоки хуманитарни чувства , а тоа е да ги израдуваат оние кои ги примаат подароците истовремено да измамат и насмевка од нив.Во тоа и успејаа.

Браво за „Тikves Riders“.

Ова активност членовите на кавадаречките „Tikves Riders“ ја спроведуваат по четврти пат.