JП комуналец работи на санирање на шибер

Денеска до 15 часот жителите на населбата Глишиќ и село Марена ке останат без вода за пиење.Според информацијата од ЈП„Комуналец„ причина за ова мерка е итна неодложна санација на шибер кој е во функција за подобрување на водоснабдувањети на овој дел на Општината.Шиберот е лоциран на улицата „Шишка„ по дирекцијата на „Кожувчанка“-Кавадарци. Дефектот се очекува да биде саниран до 15 часот кога жителите на овие две населби се очекува да добијат вода за пиење.