Почитувани пријатели порталот РТК.МК со задоволство Ви ја најавува новата рубрика Тиквешки панорами.Рубриката има за цел да се запознаеме со културните и природните богатства во Тиквешкиот регион. Запознајте се повеќе со Вашиот крај .Уживајте во убавините...

Наш прв предизвик е Спомен костурницата: