МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Денеска во Општинската организација на Црвен Крст Кавадарци се одржа вонредна крводарителска акција. Крводарителите ја покажаа хуманоста вопракса.Според податоци од oрганизаторот до 14 часот биле собрани 23 крвни единици . Крводарителската акција се реализира во нивните простории, а крв даруваа граѓани кои сакаат редовно тоа го чинат.