МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Tрибината ја организира Форумот на жени на СДСМ-Кавадарци

Форумот на жени на СДСМ Кавадарци на 06 март 2018 година (вторник) во 18:30 часот организира трибина на тема „Конвенцијата на Советот на Европа за спречување и борба против насилството врз жените и домашното насилство“.Настанот ќе се одржи во малата сала во киното во Кавадарци (во салата за проекција на филмови).

ОО на СДССМ ги поканува сите граѓани, организации и медиуми кои се заинтересирани да присуствуваат на настанот.