МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Причината за недостигот е дефект на шибер

Од службата за информации на ЈП „Комуналец„ денеска имаме информација дека жителите на село Бојанчиште ке немаат вода од системот „Лукар„ до четврток на пладне.Проблемот е во дефектен шибер за вода од каде селото добива вода за пиење.Екипи на Јавното комунлно претпријатие од Кавадрци работат на санација на дефектот на шиберот