МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Роберт Тодоровски од Прилеп е претседател на Здружението - „Златен Бисер“ кое се бави со организирање на Хуманитарни музичко- естрадни настани

Главна цел да им се помогне на лица кои не можат да обзбедат средства за лекување и слична намена.Тодоровски планира концерт со хумана порака да организира и во Кавадарци во текот на ова пролет.Тој деновиве се сретна и со кавадаречкиот градоначалник кој го подржа во неговата намера за ваков настан а средствата од концерт во Кавадарци ке бидат наменети за лекување на Ивана Алексовска од Кочани.