МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Според проектот старата жардинерија е целосно отстранета, а на нејзино место ќе биде изградена нова со дрвени клупи за седење.

Вработените и механизацијата на фирмата „Павер трејд“ од Кавадарци работат на целосна реконструкција на жардинеријата околу јаворот пред седумкатницата во центарот на Кавадарци. Според проектот старата жардинерија е целосно отстранета, а на нејзино место ќе биде изградена нова со дрвени клупи за седење. По изградбата на новата жардинера просторот во неа ќе биде хортикултурно уреден, подлогата со плочките на плоштадот санирана и израмнета и побезбедна за движење на пешаците.

30740797_2137607689796614_8054241274133217280_n.jpg

30727002_2137607769796606_2323229487799468032_n.jpg

30704173_2137607683129948_6151253604440211456_n.jpg

30715107_2137607779796605_803209401757335552_n.jpg