МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Бекатон плочките ќе бидат поставени на поголемиот дел од дворната површина, а на останатиот простор од дворот ќе биде извршено хортикултурно уредување.

Во овој објект ќе бидат згрижени околу 100 деца од предучилишна возраст, а Oпштината очекува тоа да го ублажи сегашниот недостиг од места во детската градинка. Општината Кавадарци планира да се изгради нов објкет за згрижување на поголем број деца со што би се решил проблемот на недостиг на места во детската градинka. Градоначалникот и Општината сериозно работат на проектот нов современ објект на детската градинка.

31901788_2147233028834080_2518659733947154432_n.jpg

31933378_2147233042167412_8167609431287136256_n.jpg

31944772_2147233088834074_5046509598396121088_n.jpg