МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

На Прес конференција денеска на Градскиот плоштад во Кавадарци претседателот на ОК Зоран Јованчев го промовира новиот Општински комитет на ВМРО -ДПМНЕ-Кавадарци, притоа тој ги покани на соработка со сите граѓани кои не се сложуваат со политиките на актуелоната власт во државата.