МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Вчера градоначалникот Митко Јанчев имаше средба со ваташани, втора за кратко време.Причина се најавените големи инвестициони вложувања во Домот на културата, кејот на реката и Мостот на „Луда Мара„