МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

На Прес конференција денеска беше објавено официјалното започнување на настанот на годината „АЛШАР 2018“.

На пресот званично беа поздравени сите учесници особено оние кои учествуваат во подготовката и реализацијата на овој голем собир на велосипедистите и ректреативците од Македонија и Кавадарци.На конференцијата на која учествуваа сите инволвирани во „Алшар 2018„ се обратија:Дуле стефанов-модератор на „Алшар„ , Митко Јанчев-градоначалник на Кавадарци, Сашко Димовски-Командир на ПС од ОН Кавадарци, Живко Гурев-претсадетел на Здружение „Тиквешки Точакџии„, Лазар Трајков“-„Тиквешки Точакџии„.

„На сите учесници Ви посакуваме внимателност, заштита на природата, одговорност и прекрасни моменти кои би сакале да ги споделите со нас ...ИСТОВРЕМЕНО САКАМЕ ДА ВЕ ИНФОРМИРАМЕ ДЕКА ОНЛАЈН РЕГИСТРАЦИЈАТА И УПЛАТА ПРЕКУ СМЕТКА Е ЗАТВОРЕНА.Истото може да го сторите на лице место во Камп АлШар с. Мрежичко на означените за тоа места.

Ви благодариме на сите,„-истакнуваат во последната порака до вас: Тиквешки Точакџии