IGM TRADE

Екипа од ЈП „Комуналец“ ОЕ „Паркови и зеленило“ деновиве работи на хортикултурно уредување на зелени површини во градот. Сп...

,Екипа од ЈП „Комуналец“ ОЕ „Паркови и зеленило“ деновиве работи на хортикултурно уредување на зелени површини во градот. Спо...

Акцијата е традиционална и има голерм одзив на крводарители.

За денешната активност во Кавадарци говорат; Д-р Луjза Димитрова и Ник...

По сообраќајната несреќа што рано изутрината се случи во Бугарија, Советот за етика во медиумите на Македони...

Танцовиот Спортски Клуб Линеа Кавадарци е членка на Танцовата Спортска Федерација на Македонија.

Танцовиот Спортски Клуб Линеа од...

Денеска во посета на Општина Кавадарци беше Амбасадорот на Италија во Македонија Андреа Силвестри .Тој се сретна со градоначалникот М...

Кожувчанка ДОО е пример како една компанија треба да се однесува во општеството во која работи и дејствува. Тие секогаш се грижат за гр...

Двегодишната борба со Коронавирусот и неговото негативно влијание на расположението и пихичката состојба кај граѓаните и на општата ...

Изложба на фотографии во организација на спомен куќата „Тодор Проески“ од Крушево

Утре, петок, на 19 ноември во галеријата при ...

Денеска се одржа крводарителска акција во Кавадарци. Ја организира на Консалтинг Интер Груп, во соработка со Црвен Крст Кавадарци.Акциј...

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)