МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Во текот на Тиквешкиот Гроздобер здружението ВИНОТЕК на сите гости им овозможува бесплатна дегустација на Тиквешки вина, а оние што сакат да си купат тоа можат да го сторат по пристапни цени.

Со Јован Еленов, Претседател на здружението ВИНОТЕК разговаравме за виното и винскиот туризам.

За видеото на следниот линк: