МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Музичари,пеачи,добредојдени гости во секоја куќа во Кавадарци

Oва е друштвото на Милан Хаџиманов, заедно со: Перо Грозданов, Киро Мурџев, Гоцо Јосифов-касапот, Милан Грозданов, Госо Мазев,Развигор Тентов и др. Снимката ја направил Блажо Мангарот во 1930 година.Биле добри музичари и пеачи и секогаш добродојдени за серенади и веселби.