МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Село Бесвица денес е пусто.Кога деновиве го посетивме ги затекнавме баба Митра и нејзиниот син Перо Бојкови, и неколкумина селани.Со тага се сеќаваат на некогашното живо село во кое ја минале младоста.