МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

На барање на месната заедница од село Ваташа, Општина Кавадарци реализира нов проект од комуналната изградба.

Се работи за изведување на градежни работи за проширување на дел од улицата „Перо Видев“ во Ваташа која минува на северната страна од гробиштата.Бидејќи станува збор за земјен пат кој потоа продолжува како полски пат вклучен багерот на ЈП „Комуналец“.Се санира и проширува делница од 300 метри која започнува од влезот кај новата црква, а потоа продолжува кон лозовите насади на Ваташки рид.

37833739_2212719232285459_4982580148361494528_n.jpg