МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Еко Кампот се организира по 9-ти пат

Еколошкото Друштво „ Тисовец“ од селоВозарци по 9-ти пат го организира ЕКО КАМПОТ кој оваа година се одржува во Летувалиштето Михајлово- на Кожуф Планина.За реализација на овој еко камп се погрижија долгогодишни соработници Компанијата „ Фени индустри“ и Општина Кавадарци-Локална самоуправа.На кампот годинава учествуваат 40 деца од селата Возарци и Шивeц.

38303992_1728646613850515_4875094490085326848_n.jpg

38405160_240426569920399_5702826342626623488_n.jpg