МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Во изјава за новинарите претседателот на Здужението на лозари „Напредни лозари„ Трајче Кулев најави протест поради незадоволство од откупната цени за грозјето, со блокирање на патиштата.Кулев најави оставка на својата функција незадоволен од ветувањата од надлежните и револтот на лозарите.

За денеска во 20 часот,Кулев ги повика лозарите како би биле договоени поединостите поврзани со протестот на лозарите во наредниот период.