КАВАДАРЦИ ДОМАЌИН НА БАЛКАНСКИОТ ЏУДО ШАМПИОНАТ 2018

Џудо Клубот Кожувчанка е домаќин на Балканското Џудо Првенство. Првенството ке се одржи на 01-02/09-2018(сабота и недела) во Спортската сала Јасмин. За сите кои не се во можност да присуствуваат РТК.МК се погрижи да го погледнете во живо отварањето и натпреварувачкиот дел на 01-09-2018(сабота).