МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

На денешната прес конференција ,ОО на СДСМ-Кавадарци на граѓаните им ги честита на граѓаните општинскиот празник 7 септември и утрешниот - 8 септември-Денот на независноста на Македонија.