МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Прес конференција на претседателот на на ВМРО-ДПМНЕ -Зоран Јованчев,посветена на Трибината на премиерот и претседател на СДДМ Зоран Заев остварена во Кавадарци.