МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Тие ке бидат дел од шестчлената репрезентација на Македонија

Заврши Сепер лигата во риболов со пливка 2018 во Дојран.Борче Еленов беше прв,Кире Малинков втор и третото место го освои Злате Митрев.Инаку сите се претставници од екипата на „Оскар“-од Кавадарци.

Со тоа познати се сите 6-те наши риболовци кои ке настапат за репрезентацијата на Република Македонија .Тие ке учествуваат на Светското првенство кое ке се одржи во Нови Сад-Република Србија.Во состав на нашата репрезентација се Еленов,Малинков и Митрев.

1222223.PNG